DISCLAIMER


Exclusief4man stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze artikelen en een bezoek brengt aan site. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, kan aan het bezoek van onze site derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. 
 
Copyright.
 
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Exclusief4man of haar licentiegevers.  Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Exclusief4man
 
Virussen en veiligheid.
 
De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden. 
 
Andere sites.
 
Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Exclusief4man is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze sites. 
 
 
Contact.
 
Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u zich richten tot Exclusief4man.  KLIK HIERExclusief4man