STAN&CO MAAKT NIEUWE VRIENDEN IN ARNHEM


 
 
Urban horecaconcept maakt warme hang-out van oud bankgebouw
 
Van vrienden heb je er nooit genoeg en daarom is STAN&CO in Arnhem onlangs geopend. Een knooppunt en hangout tegelijk. De perfecte plaats voor gezelligheid, eten, terras en vrienden. Oude vrienden en nieuwe vrienden. In het statige oude bankgebouw aan het Willemsplein met een eigentijds en uitnodigend interieur waar je terecht kunt voor STAN&CROISSANT tot STAN&STEAK. Waar je geniet van je eerste kop koffie of je laatste glas wijn. Bij STAN&CO draait het eigenlijk vooral om STAN&JOU. Eten, drinken, muziek en mensen, alles wat je nodig hebt op ieder moment van de dag. STAN&CO, het ultieme urban concept is vanaf nu zeven dagen per week geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.
 
 
Stoer, avontuurlijk, levendig, licht en verfijnd. Zomaar een paar termen waarmee STAN&CO Arnhem zich laat omschrijven. Het stoere, lichte interieur is ontstaan doordat de binnenzijde van het pand, dat ooit als bankgebouw fungeerde, volledig is gestript waardoor de originele wanden en plafonds weer in beeld zijn. De ruwe bouwkundige elementen contrasteren met de nieuw toegevoegde elementen. Comfortabele banken bekleed met mohair of florale patronen, subtiele lampen die lijken te zweven, verfijnde messing stellages en zachtgroene tegels. Voeg daar nog een snufje vintage aan toe, met wat groen en veel licht en je hebt een kleine indruk van wat STAN&CO Arnhem is: een uitnodigende plek waar iedereen in de watten gelegd wordt door STAN&WIJ. En zo moet het ook zijn.
 
 
Hemelse cakes en gloeiende grillen
 
Een gloeiende Josper grill en een hoogwaardige houtskoolbarbecue staan garant voor perfecte bereide grillkippetjes, huis gerookte zalm, juicy burgers en perfecte steaks. Om maar even een greep te doen van de kaart. Op het menu kun je zien of een gerecht uit de Josper grill of van de barbecue komt. Fijne broodjes en verrassende salades voor tijdens de lunch. Wat te denken van een broodje dun gesneden entrecote met chimmichurri uit de Josper grill of de Seafood Salad met zeekraal, radijs en gegrilde limoen. Mensen die van zoet houden, worden intens gelukkig van STAN’s Snicker, een festijn van karamel, chocolade en pinda’s. En dan zijn er nog hemelse cakes, STAN’s eigen appeltaart en cheesecakes waar een New Yorker voor zou omvliegen. Zelfs borrelaars kunnen zich te buiten gaan aan lekkernijen, dankzij de fingerlicking good barbites. Bij STAN&CO gaat echt niemand hongerig naar buiten.
 
 
Tegenhanger van Utrecht
 
STAN&CO Arnhem is een tegenhanger van de eerder geopende STAN&CO in Utrecht. Waar de vestiging in Utrecht een overwegend ruig en industrieel interieur heeft, is Arnhem levendig en licht. Een grote ruimte die comfortabel aanvoelt door het sfeervolle, persoonlijke interieur. Stoer met een duidelijk vrouwelijke twist; verfijnd en subtiel gebruik van kleuren en materialen.
 
Voor meer info:    KLIK HIERExclusief4man