BEAUTY AND THE BEAST TRAILER BREEKT BINNEN 24 UUR EEN KIJKERS RECORD.


 
 
Disney’s nieuwe versie van Beauty And The Beast  brak in 24 uur na het uitbrengen van de trailer alle kijkers records. Het werd nl in die 24 uur meer dan 128 miljoen bekeken.
 
De beelden van de film met Emma Watson in de hoofdrol van Belle, verbrak het record van de trailer van Fifty Shades Darker, de opvolger van Fifty Shades Of Grey. Die werd in het eerste etmaal 114 miljoen keer bekeken. De trailer van Star Wars: The Force Awakens trok in de eerste 24 uur 112 miljoen kijkers.
 
Eerder al verbrak de film het record van meestbekeken 'teaser trailer', een nog kortere clip met de eerste beelden van de film. Die werd in mei bijna 92 miljoen keer afgespeeld, meer dan vier miljoen keer vaker dan toenmalig recordhouder Star Wars: The Force Awakens.
 
foto: © Beauty And The Beast/DISNEY
 
Beeld
 
In de trailer betreedt Belle het kasteel van het beest om haar vader te redden, en ontmoet ze de onwelwillende gastheer. Daarbij is de muziek van het iconische nummer Beauty And The Beast van Alan Menken te horen. ( zie onderaan dit artikel de trailer)
 
Het verhaal
 
Het verhaal gaat over een familie, bestaande uit een vader, twee dochters en een zoon. De familie is door allerlei ellende aan lager wal geraakt. Wanneer de vader op reis moet in de hoop iets te redden van het familiefortuin, verdwaalt hij. Hij komt terecht in een vreemd kasteel, waar hij gastvrij onthaald wordt, doch op zo'n manier dat hij geen gastheer of personeel te zien krijgt. Wanneer hij door de kasteeltuin loopt, ziet hij de prachtige rozen, en plukt er eentje voor zijn dochter, Belle. Hierop verschijnt een woest beest ten tonele, dat hem verwijt dat hij na alle gastvrijheid zijn rozen wil stelen en hem dreigt te verscheuren. Als de vader uitlegt dat hij de roos plukte voor Belle staat het Beest erop dat hij zijn dochter naar het kasteel brengt. Alleen dan mag hij blijven leven. Met tegenzin doet de vader dit, omdat Belle hier ook op staat.
 
foto: © Beauty And The Beast/DISNEY
 
In de tijd dat Belle op het kasteel verblijft, krijgt ze vreemde dromen waarin een fee haar waarschuwt dat alles zal goed komen. Het Beest vraagt haar echter iedere avond opnieuw om haar hand en wanneer ze hem afwijst, rent hij tierend weg. Na een jaar mag Belle van het Beest drie dagen naar huis om haar familie weer te zien. Daar aangekomen ziet Belle dat het alweer beter met de familie gaat. Belle brengt hen ook prachtige geschenken namens het Beest, maar ze heeft zelf dusdanig mooie geschenken van hem gekregen dat haar broer en zus jaloers worden. Ze besluiten haar langer in huis te houden: dan wordt het Beest misschien wel zo woedend dat hij haar opvreet. Maar als Belle niet op tijd terug is, krijgt ze 's nachts een droom waarin ze het Beest stervend ziet liggen in de kasteeltuin. Ze spoedt zich erheen. Wanneer ze bij het stervende Beest openlijk haar liefde voor hem betuigt, verandert hij in een prins, die door boze machten in een Beest was veranderd en enkel genezen kon als hij ooit ware liefde vond. De fee, uit Belles dromen, was zijn beschermster, die Belle waarschuwde voor de dood van het Beest, waardoor Belle hem redden kon. Ze trouwen en leven nog lang en gelukkig.
 
REGIE
Bill Condon
 
CAST
 
Emma Watson, Ewan McGregor, Emma Thompson, Ian McKellen, Luke Evans, Stanley Tucci, Dan Stevens, Kevin Kline, Josh Gad, Gugu Mbatha-Raw, Adrian Schiller, Audra McDonald, Hattie Morahan, Sonoya Mizuno, Henry Garrett, Nicole O'Neill, Lara Decaro.
 
RELEASE
17.03.2017
 
RELEASE NL
29.03.2017
 
Voor foto's van de film.     KLIK HIER
 
 
 
 Exclusief4man