HET ROTTERDAM MARRIOTT HOTEL PRESENTEERT SCHMIDT FRESH FISH MARKET


 
 
Vooraanstaand hotel haalt Schmidt Zeevis terug naar toplocatie in Rotterdam ’s Werelds grootste hotelketen Marriott Hotels in Rotterdam heeft de allereerste Fresh Fish Market. Hiermee heeft het Rotterdam Marriott Hotel een wereldwijde primeur en heeft de havenstad er weer een nieuwe (zee)parel bij. De Schmidt Fresh Fish Market opent haar deuren voor zowel gasten van het hotel met internationale allure als voor liefhebbers van vis. Goed nieuws dus ook voor de lekkerbekken die met weemoed terugkijken naar de tijd waarin zij even bij Schmidt Zeevis op het Vaste Land langs konden lopen. Men kan er elke derde donderdag van de maand genieten van de fijnste vis van de geliefde lokale visboer op een absolute toplocatie in het hart van de havenstad.
 
 
Noordzeevis
 
Zeebaars, Schartong, Schelvis, Makreel en Kabeljauw. De Noordzee biedt een veelvoud aan heerlijke vis. In presenteert Rotterdam Marriott Hotel de allereerste Schmidt Fresh Fish Market waarbij deze overheerlijke vissoorten geserveerd worden door niemand minder dan de ruim 100 jaar oude visleverancier van Rotterdam. De geliefde visboer uit Rotterdam, sinds eind 2015 gesitueerd in de Spaanse Polder, komt hiermee terug naar het centrum van Rotterdam. “Door ons visassortiment op deze laagdrempelige manier aan te bieden, geven we nog meer mensen de kans om met vis in aanraking te komen.“ Goed nieuws voor de lekkerbekken die Schmidt Zeevis moeten missen op het Vasteland. Maar ook voor de internationale gast die zo letterlijk de Rotterdamse keuken kan proeven, want Schmidt Zeevis en Rotterdam zijn al sinds jaar en dag onlosmakelijk met elkaar verbonden. ‘’De vis van Schmidt Zeevis op een absolute toplocatie in het hart van de stad. Rotterdamser kun je het niet krijgen’’, aldus een trotse Claudia van der Graaf van het Rotterdam Marriott Hotel. Ook chefkok John Gebuis is enthousiast: “Met vis van Schmidt Zeevis is de basis van elk gerecht al perfect. Dit is verreweg de beste kwaliteit van de hele Benelux.”
 
 
Vismarkt
 
Rotterdam en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat zie je om die reden ook terug in de lobby van het Rotterdam Marriott Hotel: de vissen op de kussens en langs de wanden. Iedere derde donderdag van de maand wordt de lobby omgetoverd tot een mediterrane Fresh Fish Market met een kar vol overheerlijke verse vis van Schmidt Zeevis. Bij goed weer bakken de chef koks de visjes buiten op de green egg lekker gaar terwijl de gasten ondertussen aan lange tafels kunnen genieten van een etagère gevuld met schelpdieren en een heerlijke vissoep met brood van Jordy’s Bakery. Voor slechts 39,50 euro kan er de hele avond naar hartenlust vis worden gegeten in een bourgondische ambiance die niet onder doet voor een heuse vismarkt.

VOOR MEER INFO:  KLIK HIERExclusief4man